onsdag 10. februar 2016

Vårtegn fra februarhagen i solskinn

I dag var det endelig strålende solskinn i Bergen etter mange dager med øsende regnvær. Derfor dro jeg litt tidlig hjem fra jobb, slik at jeg kunne ta en runde og fotografere vårtegnene i hagen. I tillegg fikk jeg plantet helleborusen jeg kjøpte for noen uker siden. Den fikk plass i kanten på berget der jeg har tenkt å få det ordentlig i sommer. Jeg fjernet mye ugressv der i fjor, så jeg håper å få gjort det ferdig i år. Blomstene på denne Helleborus; Anna's red er altså ikke et resultat av våren her i Bergen, men fulgte med fra gartneriet. Ellers er alle blomstene årets.
Her kommer en samling bilder, tatt nå i tretiden den 10. februar.

Snøklokker:
 Klosterklokker:

 Helleborus: Ha en riktig fin onsdag, alle sammen. Jeg vet at snøen ligger dypt mange steder, og frosten kommer visst tilbake til Bergen, men solen har begynt å varme, det er merkbart lysere, og det går absolutt riktig vei!

Klem fra Anne-Kristin


11 kommentarer:

 1. Vad underbart det låter med solsken och trädgårdsvistelse :) Här har det varit grått i dag med lite regnstänk. Här har snödropparna (du säger snöklokker)snart slagit ut också, önskar att jag hade haft klosterklokkor men det har jag inte några ännu, det får bli ändring på det :) Så bra att du kunde gräva ner din Helleborus, här är det nog för hårt fruset i marken för att kunna gräva. Ha det gott/Monne

  SvarSlett
 2. Det må da være utrolig hyggelig å ha løkblomster i hagen allerede. Her ligger et hardt islag over alt. Fin Helleborus!

  SvarSlett
 3. Hei Anne-Kristin

  Så er Vestlandet klart foran os hernede!
  Mine klosterklokker er max en 2-3 cm oppe! Så dine er imponerende!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlett
 4. En deilig soldag og flere skal komme :-))

  SvarSlett
 5. Dine dorthealiljer er virkelig tidligt på færde og er jo næsten helt udsprunget. Anna´s Red har jeg læst positive ting om, den bliver sikkert et fint islæt i din have.

  SvarSlett
 6. Er det ikke deilig å kunne dra hjem litt tidlig når det er så fint vær, skikkelig vårlige bilder.
  God helg, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 7. Så många vårblommor som kommit upp hos dig! Härligt!
  Allt gott!/Laila

  SvarSlett
 8. Än har inget vårlikt visat sig här men snart så...fint med vårlika bilder!

  Hälsningar

  /Gunilla

  SvarSlett
 9. Åååh, alltid er det tidligere vår i Bergen. Får alltid en usigelig hjemlengsel på denne tiden:) Nydelige vårspirer. Jeg har virkelig fått øynene opp for Juleroser de siste årene. Det blir flere og flere av dem hos meg. Din var nydelig! God helg.
  Jannicke

  SvarSlett
 10. Tenk at du har vårtegn allerede, så utrolig herlig. Jeg må nok vente litt til, for her er det full vinter enda. Koser meg og lager litt vår inne. Ønsker deg en fin søndag.
  Klem Vivi

  SvarSlett
 11. For noen nydelige, knakende gode bilder, som lover vår! Utrolig hvor langt det er kommet hos deg!! Så deilig. Og mer skal det bli.

  SvarSlett