fredag 25. juli 2014

Peppermyntete på varme sommerdager

I dag har jeg drukket deilig peppermyntete i varmen. Peppermynte er en av urtene i hagen min, og den var her da vi flyttet inn i 2001. Teen lager jeg helt enkelt ved å plukke tre, fire stilker peppermynte og legge hele stilkene i tekannen. Så heller jeg på kokende vann og etter et par minutter er teen ferdig til å nytes. deilig forfriskende, nesten avkjølende i varmen. 6 kommentarer:

 1. Å det er godt da og så er det så fint å bruke det en kan dyrke selv.

  Ha en fin sommerdag, Marit.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mari! Velkommen til bloggen min og gratulerer som den første som har kommentert! Opprettet bloggen i dag, og strever med å finne ut av forskjellig! Nå skal jeg se på bloggen din, og kanskje jeg kommer til å følge deg!
   Ha en fin sommerdag du også!
   Hilsen Anne-Kristin

   Slett
 2. Hei! Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Det er gøy med hageblogg, og så blir en "kjent" med så mange hyggelige mennesker :-)

  Jeg har også en peppermynte som jeg har fått, men den har andre blader enn din. Den lukter som Spearmint tyggegummi.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marit! Det finnes nok mange typer mynte, ja! Tusen takk for at du vil følge bloggen min. Det blir nok litt prøving og feiling til å begynne med, men sånn er det vel for alle! :-)

   Slett
 3. Det har jag aldrig prövat, har en som er mörkare og lukter tyggis i hagen jeg og. Men av den lysere grønne har jeg smakt vanlig te, med en stilk i, ' bli Nana' ble det kallt, godt i varmen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er det fine med peppermynte, at teen virker avkjølende i varmen. Og så smaker den godt avkjølt også, synes jeg.Takk for at du vil følge bloggen min!
   hilsen Anne-Kristin

   Slett