lørdag 26. juli 2014

Ettermiddagste i kirsebærstuen

I hagen min står det et digert gammelt morelltre. Hvor gammelt det er vet jeg ikke, men det er omkring 10-15 meter høyt, så en del tiår må det være. Etter størrelsen å bedømme må det være et morelltre, så kirsebærstuen er litt misvisende. Men navnet var allerede på plass, og vi synes det klinger så fint, så vi beholdt navnet. Kirsebærstuen er egentlig bare en plass i skyggen under den enorme trekronen, der vi har satt ut benk og bord på en fin gressflate mellom de små bergene på hver side. Jeg har mange tanker om hvordan jeg ønsker plassen skal bli, men har ikke kommet i gang med noe konkret ennå.

Kirsebærstuen - et sted å være når gradestokken kryper mot 30+
Det tar tid å skaffe seg en slik naturlig parasoll. Grenene nederst i kronen er fin til å henge lykter i på sensommerkvelder, eller ballonger og annet fint når det er barneselskap eller fest. Den flotte steinhellen som står lent inntil trestammen har jeg tenkt å få laget et bord av. Nå som jeg har begynt med hageblogg blir det kanskje lettere å få satt igang alle prosjektene mine!
Ha en fin sommerkveld! 
Anne-Kristin

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig plats att vila på i trädgården. Och välkommen till trädgårdsbloggarnas land, här finner man alltid inspiration och glädje. Så många vänliga och vackra platser att besöka. :)
  Ha det gott!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Charlotta. Jeg gleder meg til å bli kjent med de flotte bloggene og bloggerne rundt omkring! Nå er det snart tid for en morgentur i hagen! Ha en fin sommersøndag!

   Slett