søndag 23. januar 2022

Nytt år og nye muligheter

Det ble ikke skrevet mange blogginnlegg i 2021, året kom skjevt ut med håndleddsbrudd, og det lille jeg fikk gjort i hagen var ikke så banebytende, akkurat. Det ble helst et "hodet over vannet"-år, der hovedmålet var å holde det noenlunde i orden. En svært tørr sommer gjorde det vanskelig å holde plantene fine, det er vel den største hageutfordringen ved å bare ha brønn som vanntilgang. 

Nå er et nytt år godt i gang, og jeg håper det skal bli flere blogginnlegg fra meg. Den milde starten på året har gjort at både snøklokker og klosterklokker allerede viser blomsterknopper. I dag viser jeg bilder av noen snøklokkeklynger innunder den korte hekken min. Har du en løvfellende hekk eller busk er det supert å sette de tidligste løkblomstene innunder disse. Det er lys nok til at blomstene trives, og de visne bladene forsvinner ut av synet så snart bladene spretter på buskene. Hos meg trives snøklokkene svært bra, så de stedene jeg satte ned tre fire blomster med løk for noen år siden, er det nå flotte, tette tuer. 

Det har foreløpig ikke blitt noe hagearbeid på meg, været har vært surt og vått, og jeg har ikke vært fristet til å jobbe ute. Men nå går vi mot slutten av januar, og kommer det ikke en kuldeperiode med snø, så er det ikke lenge før jeg tar fatt på årets første opprydninger. Ha en fin ny uke, så håper jeg det ikke blir så lenge til jeg kan komme med nye glimt fra hagen.

Klem fra Anne-Kristin

8 kommentarer:

 1. Så herlig med disse første tegn til vår i hagen. Ha ei fin uke. Hilsen fra Liv

  SvarSlett
 2. Det er så nydelig med alle snøklokkene. Så at de var kommet hos deg (kan ha vært på instagram), så jeg måtte sjekke hos meg også, og de er i rute. Ha en fortsatt fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 3. Hej Anne-Kristin!
  Ser alldeles underbart ut med alla snödroppar. Härligt att du är tillbaka på bloggen.
  Ha det gott /Marika

  SvarSlett
 4. Godt et nyt år er på vej og du nu er i stand til at skrive på bloggen igen! Dine vintergækker under hækken ser så fine og lovende ud!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Ulla. Jeg håper på et par innlegg i måneden, det er så fint å få kommentarer fra andre hageglade.

   Slett
 5. God fortsättning på 2022! Och välkommet om du har lusten att skriva mer igen. Snödropparna är fina och det blir spännande att se hur lång tid vi har till de slår ut :)

  Ha det gott! Carina

  SvarSlett