søndag 2. november 2014

Ikke alt er dødt og vissent

I dag ble årets siste avlevering fra kjøkkenet i kaldkomposten. På tide å avslutte sommeren for godt for i år. Men det er fremdeles noen som ikke vil gi opp i hagen, for eksempel agurkurten som viser sine nydelige himmelblå blomster for den som våger seg en tur ut innimellom alle regnbygene. Det er vanskelig å ta blomster når det blåser så mye, blomstene nekter å være i fokus. Av rundt 20 bilder var det et som ble relativt skarpt.

En kraftig og frisk persilledusk sto og vaiet i vinden, men den skal få stå og forhåpentligvis komme opp igjen til våren.  Så kan den få blomster og frø og spre seg i urtebedet. Her i huset elsker vi persille, så det er kjekt å ha mye av den.

Det kan være vanskelig å ta pause fra hagen og si at nå er det hviletid når løkene har begynt å spire. I grønnsakhagen har det kommet opp mange spirer av hvitløken jeg satte for om lag en måned siden.

Så vi kan si at sesongen 2014 ikke har blitt avsluttet samtidig som sesongen 2015 har begynt. Jeg håper virkelig vi får noen måneder med snø så ting kommer på plass. Ennå har jeg en del hageredskaper som ikke har kommet på plass i skjulet, så en liten innsats må til før jeg kan begynne å tenke på advent og jul.

Jeg ønsker alle mine lesere en fin november!

Hilsen Anne-Kristin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar