lørdag 27. desember 2014

Endelig går det mot lysere tider!

Mitt japanske kirsebærtre
Jeg er blant dem som følger med på soloppgang og solnedgang på baksiden av avisen nå i den mørkeste tiden. Her i Bergen har solen stått opp 09.45 i flere dager nå, men solnedgang har gått fra 15.27 på det mørkeste til 15.33 i dag. Fem minutter lengre dag er ikke mye å skryte av. kanskje, men hovedpoenget er at det har snudd! Natt til i går kom endelig snøen, om lag 20 cm som dekker alt det grå og gir ekstra lys til den korte dagen.

 Nå er de mest selskapelige juledagene over, og nå har jeg sittet og kost meg med ulike blogger mens den ene kaffekoppen etter den andre har blitt drukket. Etter flere uker der juleforberedelsene har tatt mesteparten av tiden er det deilig med fred og ro. "Problemet" med å sette seg og se på disse fantastiske hagebloggene er at det begynner å klø i fingrene etter å jobbe i hagen! Det er vel ennå for tidlig å så frø, og ute er det ikke mye en kan få gjort. Så da blir det å drømme seg bort mens man planlegger hvilke endringer man vil gjøre når tiden er inne.

Juleneket er satt opp i det gamle epletreet
Denne fine fulglemateren fikk vi i julegave
Takk igjen for all inspirasjon dere gir ved å dele bilder og ideer på bloggene deres. Og takk for at dere leser mine blogginnlegg. Og husk, jeg blir alltid utrolig glad hvis du skriver en hilsen, liten eller stor.

Klem til alle fra Anne-Kristin
Det blir en stund til vi kan nyte ettermiddagskaffen i kirsebærstuen

Utsikt fra terrassedøren til hagen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar